Добре дошли в ArtGallery!

Blog Post

Артистката Люси Спароу създаде хендмейд реплика на цял супермаркет

Ако имате желание да похапнете късно вечер някое сладко лакомство, за което ще чувствате известна вина, не пропускайте да се спрете при 8’Til late, най-новата временна инсталация на британската художничка Люси Спароу, известна с пресъздаването си на ежедневни предмети, които превръща в изкуство.

Разположен в Манхатън в The Standard High Line, магазинът е изпълнен с хиляди предмети, които можете да намерите в типичен магазин за хранителни стоки

8″Til late е зареден със зърнени закуски, деликатеси и меса, замразени храни и спиртни напитки – всички артикули са направени от филц малко боя. И точно като истински магазин, всичко, което си харесате може да бъде закупено.

През последните няколко години Люси Спароу представи своите предмети от филц в галерии и панаири на изкуствата по света, включително “Арт Базел”, “Скоуп Маями” и “New York Affordable Art Fair”.

8 “Til Late е свързан проект с нейната инсталация в Лондон през 2014 г., озаглавена The Corner Shop с подобна концепция и изпълнение, но с продукти, които са разпознаваеми и традиционни за европейците.

Можете да видите в детайли около 400 отделни елемента от 8-те Til Late на уебсайта на артистката.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Posts

Учителка от Ямбол прави чудеса от салфетки

Тя е обичаща професията си учителка от Ямбол. Има две прекрасни деца. Въпреки натоварения

Вълшебствата от хартия на Мария Владимирова

Мария Владимирова от ателие AdoraBella се оказва запленена от магията на картичкоправенето преди 9

Символика и стремеж към съвършенство са закодирани в бродериите на Иванка Коева

Бродериите на старозагорчанката продължават вековната традиция на българската шевица. Бродериите по носиите на българите носят